Header Ads

Τι ειναι το Ripple και γιατι να επενδύσω!!!



Καλησπέρα σημερα θα αναφερθω σε ενα αλο ψηφιακο νομισμα που ισως να αξιζει να του δωσουμε λιγο την προσοχη μας.
 Εκτός από το bitcoin υπάρχουν και άλλα πολλά Αltcoin που ο κόσμος δεν τα γνορίζεί όπως είναι το Ripple, Monero, NEO και άλλα πολλά σήμερα θα ασχοληθούμε με το Ripple η αλλιώς RippleNet.



Τι ειναι το Ripple
 Το Ripple είναι ένα ψηφιακό νόμισμα αλλά ταυτόχρονα είναι και ένα πρωτόκολλο πληρωμών δημιουργήθηκε το 2012 και από τότε η τάση του είναι ανοδική
 Για μια εταιρεία startup που δέχθηκε λίγα χρήματα το 2012, η Ripple δεν τα πάει και άσχημα. Αυτή τη στιγμή τα κρυπτονομίσματα XRP αξίζουν δισεκατομύρρια δολάρια, τα οποία δημιουργήθηκαν κυριολεκτικά από το τίποτα.
 Η αξία ενός XRP αυτή τη στιγμή είναι μόνο $0.27 περίπου. Αν η Ripple μπορέσει να κάνει τα μισά από όσα λέει, και μέσα σε 10 χρόνια μπορέσει να αναλάβει το 1/10 από τις χρηματικές μεταφορές παγκοσμίως, τότε η τιμή ενός XRP όχι μόνο θα φτάσει τα $100 αλλά πολύ παραπάνω. Άλλωστε μιλάμε για την παγκόσμια αγορά χρηματικών συναλλαγών, στην οποία μεταφέρονται καθημερινά $14 τρις δόλαρια. Μείνετε συντονισμένοι.


Διαφορα Ripple | Bitcoin
Οι βασικές διαφορές του Ripple/XRP με το bitcoin είναι οτί δεν μπορείς να κάνεις mining και οτι εντοπίζεται στον τρόπο λειτουργίας του δικτύου συναλλαγών, καθώς το XRP λειτουργεί όπως τα παραδοσιακά νομίσματα σε ψηφιακό δίκτυο συναλλαγών και εμφανίζει αρκετές ομοιότητες με τον τρόπο λειτουργίας του δικτύου της VISA ή της Mastercard, αλλά με αρκετά μικρότερο ποσό χρέωσης ανά συναλλαγή




Πως θα αποκτησω Ripple
Το να αποκτήσει κάποιος Ripple είναι αρκετά εύκολο με δυο τρόπους είτε με Bitcoin στην σελιδα Kraken και να τα κάνει Ripple η να στιλουμε ευρό και να τα κάνουμε μετατροπή με Ripple αλλά υπάρχουν και πλατφόρμες που δίνουν δωρεάν Ripple οπως η Coinfaucet.io.

http://www.toprazer.com/2017/11/ti-einai-to-ripple-kai-giati-na.html

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.